autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute suedeze

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Ingrediente
300g carne de porc tocata,300g de vita tocata,200ml smantana,1 felie mare de paine veche,500ml lapte, catel de usturoi, ou,1 lingurita cu mustar,1 legatura ceapa verde,sare,piper si ulei ptr. prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Amestecati cele 2 feluri de carne pana se omogenizeaza.
Adaugati painea inmuiata in putin lapte si foarte bine scursa,1/4 din cantitatea de smantana,oul,ceapa verde tocata,mustarul,sarea si piperul.
Cu palmele ude formati mingiute de carne si prajiti-le in ulei incins.Scoateti-le pe un servetel de hartie.
Amestecati smantana cu usturoiul zdrobit si turnati peste chiftelutele fierbinti.
Se servesc alaturi de un piure pufos si o lingura cu gem de merisoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute suedeze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute suedeze(kottbullar)

Chiftelute suedeze(kottbullar)

Se amesteca pesmetul cu laptele si se lasa 5 min sa se absoarba lichidul timp in care se toaca marunt

56 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Sarmale din varza murata cu carne de vita

Sarmale din varza murata cu carne de vita

La varza murata( productie proprie dupa reteta regretatului Radu Anton Roman) i se taie cotorul si

4 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    zanab. , 04 februarie 2010

    Sunt super de bune,nu ca le laud eu acum,dar asa este.

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Trebuie sa fie bune,merita incercata aceasta reteta.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

    Interesanta reteta!!!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 300g carne de porc tocata,300g de vita tocata,200ml smantana,1 felie mare de paine veche,500ml lapte, catel de usturoi, ou,1 lingurita cu mustar,1 legatura ceapa verde,sare,piper si ulei ptr. prajit

Raporteaza reteta

zanab.

Sunt super de bune,nu ca le laud eu acum,dar asa este.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mamaliga cu branza si ciolan afumat