Chifla se inmoaie in apa.Patrunjelul se toaca. O ceapa si usturoiul se toaca si se calesc in unt incins pana devin transparente;se scot apoi din unt si se racesc.
Chifla se amesteca cu carnea tocata,ceapa ,usturoiul,1/2 din patrunjel,oregano,chimion,sare si piper.
Feta se taie in 12 cubulete.
Se modeleaza 12 chiftele din carnea tocata,si in mijlocul fiecareia se introduce cate un cub de branza,apoi se modeleaza chifteaua acoperind branza.
Se incinge uleiul si se prajesc chiftelele.
Cealalta ceapa se toaca impreuna cu castravetele.Se amesteca apoi cu restul de patrunjel,sucul de lamaie,sare si piper.Se lasa putin sa se patrunda.Se servesc chiftelele alaturi de castravetii picanti si rosiile taiate felii.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii