autor:

zana b.

» » Aperitive

Chiftelute umplute cu branza

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2009

Ingrediente
1 chifla,1 legatura de patrunjel,2 cepe, catei de usturoi, lingura de unt, carne tocata de vita ,1/2 lingurita de oregano,1/4 lingurita de seminte de chimion,sare,piper,100g branza Feta,2 linguri ulei de masline,1 castravete,sucul de la o lamaie, rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Chifla se inmoaie in apa.Patrunjelul se toaca. O ceapa si usturoiul se toaca si se calesc in unt incins pana devin transparente;se scot apoi din unt si se racesc.

Chifla se amesteca cu carnea tocata,ceapa ,usturoiul,1/2 din patrunjel,oregano,chimion,sare si piper.

Feta se taie in 12 cubulete.

Se modeleaza 12 chiftele din carnea tocata,si in mijlocul fiecareia se introduce cate un cub de branza,apoi se modeleaza chifteaua acoperind branza.

Se incinge uleiul si se prajesc chiftelele.

Cealalta ceapa se toaca impreuna cu castravetele.Se amesteca apoi cu restul de patrunjel,sucul de lamaie,sare si piper.Se lasa putin sa se patrunda.Se servesc chiftelele alaturi de castravetii picanti si rosiile taiate felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
DROB DE MIEL

DROB DE MIEL

Ceapa,taiata marunt, se prajeste putin in cca 60 ml ulei;se pune apoi carnea si maruntaiele,taiate

13 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Aperitiv cu bacon

Aperitiv cu bacon

1.Se decongeleaza aluatul.Se intinde cu sucitorul un pic pe masa de lucru. 2.Se intinde crema

6 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

    Buna trebuie sa fie...merita incercat si salvat.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 chifla,1 legatura de patrunjel,2 cepe, catei de usturoi, lingura de unt, carne tocata de vita ,1/2 lingurita de oregano,1/4 lingurita de seminte de chimion,sare,piper,100g branza Feta,2 linguri ulei de masline,1 castravete,sucul de la o lamaie, rosii

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

Buna trebuie sa fie...merita incercat si salvat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob de miel
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania