autor:

zana b.

» » Aperitive

Chiftelute umplute cu branza

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2009

Ingrediente
1 chifla,1 legatura de patrunjel,2 cepe, catei de usturoi, lingura de unt, carne tocata de vita ,1/2 lingurita de oregano,1/4 lingurita de seminte de chimion,sare,piper,100g branza Feta,2 linguri ulei de masline,1 castravete,sucul de la o lamaie, rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Chifla se inmoaie in apa.Patrunjelul se toaca. O ceapa si usturoiul se toaca si se calesc in unt incins pana devin transparente;se scot apoi din unt si se racesc.

Chifla se amesteca cu carnea tocata,ceapa ,usturoiul,1/2 din patrunjel,oregano,chimion,sare si piper.

Feta se taie in 12 cubulete.

Se modeleaza 12 chiftele din carnea tocata,si in mijlocul fiecareia se introduce cate un cub de branza,apoi se modeleaza chifteaua acoperind branza.

Se incinge uleiul si se prajesc chiftelele.

Cealalta ceapa se toaca impreuna cu castravetele.Se amesteca apoi cu restul de patrunjel,sucul de lamaie,sare si piper.Se lasa putin sa se patrunda.Se servesc chiftelele alaturi de castravetii picanti si rosiile taiate felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Clatite aperitiv prajite

Clatite aperitiv prajite

Intr-un castron puneti faina,adaugati apa treptat,treptat pentru a evita formarea cocoloaselor,praful

2 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
MIC DEJUN CONSISTENT

MIC DEJUN CONSISTENT

Ouale fierte tari se curata, se taie in jumatate cu un cutit ondulat, Taiem cabanosul in 3, il despicam

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

    Buna trebuie sa fie...merita incercat si salvat.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 chifla,1 legatura de patrunjel,2 cepe, catei de usturoi, lingura de unt, carne tocata de vita ,1/2 lingurita de oregano,1/4 lingurita de seminte de chimion,sare,piper,100g branza Feta,2 linguri ulei de masline,1 castravete,sucul de la o lamaie, rosii

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

Buna trebuie sa fie...merita incercat si salvat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Ciuperci umplute cu carne tocata si legume