autor:

zana b.

» » Aperitive

Chiftelute umplute cu branza

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2009

Ingrediente
1 chifla,1 legatura de patrunjel,2 cepe,2 catei de usturoi,1 lingura de unt, carne tocata de vita ,1/2 lingurita de oregano,1/4 lingurita de seminte de chimion,sare,piper,100g branza Feta,2 linguri ulei de masline,1 castravete,sucul de la o lamaie,200g rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Chifla se inmoaie in apa.Patrunjelul se toaca. O ceapa si usturoiul se toaca si se calesc in unt incins pana devin transparente;se scot apoi din unt si se racesc.

Chifla se amesteca cu carnea tocata,ceapa ,usturoiul,1/2 din patrunjel,oregano,chimion,sare si piper.

Feta se taie in 12 cubulete.

Se modeleaza 12 chiftele din carnea tocata,si in mijlocul fiecareia se introduce cate un cub de branza,apoi se modeleaza chifteaua acoperind branza.

Se incinge uleiul si se prajesc chiftelele.

Cealalta ceapa se toaca impreuna cu castravetele.Se amesteca apoi cu restul de patrunjel,sucul de lamaie,sare si piper.Se lasa putin sa se patrunda.Se servesc chiftelele alaturi de castravetii picanti si rosiile taiate felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

    Buna trebuie sa fie...merita incercat si salvat.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 chifla,1 legatura de patrunjel,2 cepe,2 catei de usturoi,1 lingura de unt, carne tocata de vita ,1/2 lingurita de oregano,1/4 lingurita de seminte de chimion,sare,piper,100g branza Feta,2 linguri ulei de masline,1 castravete,sucul de la o lamaie,200g rosii

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

Buna trebuie sa fie...merita incercat si salvat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Empadas de gãinã