Ingrediente
1 chifla,1 legatura de patrunjel,2 cepe,2 catei de usturoi,1 lingura de unt, carne tocata de vita ,1/2 lingurita de oregano,1/4 lingurita de seminte de chimion,sare,piper,100g branza Feta,2 linguri ulei de masline,1 castravete,sucul de la o lamaie,200g rosii
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
0 voturi
Mod de preparare
Chifla se amesteca cu carnea tocata,ceapa ,usturoiul,1/2 din patrunjel,oregano,chimion,sare si piper.
Feta se taie in 12 cubulete.
Se modeleaza 12 chiftele din carnea tocata,si in mijlocul fiecareia se introduce cate un cub de branza,apoi se modeleaza chifteaua acoperind branza.
Se incinge uleiul si se prajesc chiftelele.
Cealalta ceapa se toaca impreuna cu castravetele.Se amesteca apoi cu restul de patrunjel,sucul de lamaie,sare si piper.Se lasa putin sa se patrunda.Se servesc chiftelele alaturi de castravetii picanti si rosiile taiate felii.
mirey (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009
Buna trebuie sa fie...merita incercat si salvat.