Chiftelute vegetariene

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chiftelute vegetariene

Ingrediente

  • 200 gr granule soia
  • 2-3 cepe
  • 5 felii de paine inmuiata in apa
  • o legatura de patrunjel
  • boia
  • sare
  • usturoi
  • piper
  • 1 ou-optional

Mod de preparare

Soia se fierbe, se clateste cu apa rece si se stoarce bine cu mana.

Ceapa se caleste si se pune peste soia.

Feliile de paine se storc in mana de apa se amesteca cu soia. Peste se pun condimentele, dupa gust. Patrunjelul se toaca fin si se amesteca si el cu celalalte ingrediente.

Daca iese un aluat prea moale se mai pune pesmet. Daca va este frica ca aluatul nu se leaga puteti adauga un ou.

Cu mainile unse de ulei formam chiftelutele si le punem intr-o tava tepatat cu hartie de copt pe care am uns-o cu ulei. Dam tava la cuptor pana chiftelele s-au rumenit usor.

Repetam procedura pana terminam compozitia.

Mie imi plac tare mult, sunt usoare, potrivite pt post.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure