Se pune branza intr-un castron se framanta si se lasa deoparte. Se curata si se spala ceapa si morcovul, toci ceapa, dai morcovul pe razatoare cu ochiuri mici si se adauga peste branza impreuna cu nuca maruntita. Se pune si oul, 1 lingura de pesmet, sare dupa gust si se amesteca bine. Se spala verdeata, se taie foarte fin si se pune in farfurii separate patrunjelul, mararul si pesmetul ramas. Se formeaza chiftelute, din care dai o parte prin pesmet, o parte din ele prin marar si cele ramase le dai prin patrunjel. Se aseaza pe un platou cu salata verde, se decoreaza cu rosii si morcov ras si apoi le dai pentru 15 - 20 minute la frigider.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii