autor:

Fara foto

» » Aperitive

chiftelute vegetariene

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
300 g branza dulce de vaca, 1 fir ceapa verde, 1 ou, 1 morcov mare, 2-3 linguri pesmet, 100 g nuci, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune branza intr-un castron se framanta si se lasa deoparte. Se curata si se spala ceapa si morcovul, toci ceapa, dai morcovul pe razatoare cu ochiuri mici si se adauga peste branza impreuna cu nuca maruntita. Se pune si oul, 1 lingura de pesmet, sare dupa gust si se amesteca bine. Se spala verdeata, se taie foarte fin si se pune in farfurii separate patrunjelul, mararul si pesmetul ramas. Se formeaza chiftelute, din care dai o parte prin pesmet, o parte din ele prin marar si cele ramase le dai prin patrunjel. Se aseaza pe un platou cu salata verde, se decoreaza cu rosii si morcov ras si apoi le dai pentru 15 - 20 minute la frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute vegetariene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chiftelute vegetariene

Chiftelute vegetariene

Soia se fierbe, se clateste cu apa rece si se stoarce bine cu mana. Ceapa se caleste si se pune

7 voturi    1 comentariu
1h
Retete vegetariene
Hexagone cu ciuperci

Hexagone cu ciuperci

Din alautul de foietaj se scot hexagoane groase si in ele se face in mjloc cu o forma mai mica un

12 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g branza dulce de vaca
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 ou
  • 1 morcov mare
  • 2-3 linguri pesmet
  • 100 g nuci
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
pachetel