autor:

Fara foto

» » Aperitive

chiftelute vegetariene

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
300 g branza dulce de vaca, 1 fir ceapa verde, 1 ou, 1 morcov mare, 2-3 linguri pesmet, 100 g nuci, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune branza intr-un castron se framanta si se lasa deoparte. Se curata si se spala ceapa si morcovul, toci ceapa, dai morcovul pe razatoare cu ochiuri mici si se adauga peste branza impreuna cu nuca maruntita. Se pune si oul, 1 lingura de pesmet, sare dupa gust si se amesteca bine. Se spala verdeata, se taie foarte fin si se pune in farfurii separate patrunjelul, mararul si pesmetul ramas. Se formeaza chiftelute, din care dai o parte prin pesmet, o parte din ele prin marar si cele ramase le dai prin patrunjel. Se aseaza pe un platou cu salata verde, se decoreaza cu rosii si morcov ras si apoi le dai pentru 15 - 20 minute la frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute vegetariene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chiftelute vegetariene

Chiftelute vegetariene

Soia se fierbe, se clateste cu apa rece si se stoarce bine cu mana. Ceapa se caleste si se pune

9 voturi    1 comentariu
1h
Retete vegetariene
Chiftelute din dovlecei

Chiftelute din dovlecei

Se curata si se rad dovleceii pe razatoarea mare, se amesteca cu un praf de sare si se pun pt 15

1 vot    3 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g branza dulce de vaca
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 ou
  • 1 morcov mare
  • 2-3 linguri pesmet
  • 100 g nuci
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Fasole verde lata sau fideluta