Pentru inceput spalam si taiem cuburi ardeii, rosiile, ceapa. Usturoiul se taie foarte marunt . Incingem 4 linguri cu ulei de masline si punem carnea la calit pentru 5 minute, apoi adaugam ceapa, usturoiul si lasam sa se inmoaie. Urmeaza condimentele, le inabusim 2 minute si adaugam rosiile crude, ardeii, rosiile din conserva si fasolea. Lasam sa clocoteasca, la foc mic, pana se formeaza un sos gros. Este o mancare delicioasa si am servit-o cu pita. Optional puteti adauga, la mancare, naut sau porumb din conserva!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii