Se incinge ulei intr-o oala, se pune carnea macinata si se prajeste bine.
Se încinge ulei într-o oală, se pune carnea macinată şi se prăjeşte bine.
Se adaugă ceapa taiată mărunt, usturoiul tocat şi Chimionul tocat.
Se sărează şi se piperează.
Se adaugă ardeiul iute tăiat mărunt, bucăţile de roşii, pasta de roşii.
Se lasă 5 min. la foc mic.
Se adaugă zeama de vită si se lasă la fiert 10 min.
După asta, se adauga fasolea, porumbul si ardeiul gras tăiat în cuburi, se pune oregano, apoi ciocolata tăiată în bucaţi. Se lasă la fiert pe foc mic aprox. 10-12 min.
Cel mai bun gust o are mâncarea dacă o lăsaţi la racit vreo 24 ore şi apoi o reîncălziţi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii