Se caleste ceapa tocata marunt impreuna cu carnea tocata pana cand aceasta are culoarea maronie. Se scurge excesul de grasime si se adauga fasolea si rosiile tocate.
Intr-un pahar de 150 ml se dizolva paprika si se toarna peste amestec. Se lasa apoi la foc mic 20-25 minute, acoperit cu un capac, amestecand din cand in cand. Aproape de final se adauga bulionul si sarea si piperul dupa gust.
Puneti orezul la fiert, dupa fierbere il spalati si il serviti ca garnitura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii