Într-o cratita mare, se pun fasolea rosie si apa cât
sa o acopere cu 8 cm; se pune la fiert. Când da in
clocot, se face focul mic, se acopera si se fierbe
2 1/4 - 2 1/2 ore sau pâna când fasolea este fiarta.
Se scurge, pastrând 1 cana d!3 lichid.
Într-o cratita sau o caserola termorezistenta, se
Încalzeste uleiul la foc potrivit. Se adauga ceapa si
usturoiul si se prajesc 7 minute sau pâna când sunt
fragede. Se adauga ardeii grasi si dovleacul si se
prajesc 4 minute sau pâna când ardeii sunt crocantifragezi.
Se adauga pudra de cacao, zaharul brun,
maghiranul si sarea, amestecând bine.
~ Se adauga fasolea scursa, lichidul pus deoparte,
rosiile si ardeiul chipolte; se pun la fiert. Când dau În
clocot, se face focul mic, se acopera si se fierb 30
de minute ca sa se amestece arome le.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii