autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chilli vegetarian

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
1 cana fasole grasa rosie, uscata, 1 lingura ulei de masline, 1 ceapa mare, tocata marunt, 3 catei de usturoi, tocati, 1 ardei gras rosu, mare, taiat În bucatele, de 1 cm, ardei gras verde, mare, taiat În bucatele, de 1 cm, 2 cani bucati (2,5 cm) de dovleac placintar, 2 linguri pudra de cacao fara zahar, 1 lingura zahar brun deschis, 1 lingurita maghiran uscat, 1/2 lingurita sare, 11/2 cani rosii taiate din conserva, 1 ardei chipolte În sos adobo, tocat, (2 lingurite)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

1 vot

Mod de preparare

Într-o cratita mare, se pun fasolea rosie si apa cât
sa o acopere cu 8 cm; se pune la fiert. Când da in
clocot, se face focul mic, se acopera si se fierbe
2 1/4 - 2 1/2 ore sau pâna când fasolea este fiarta.
Se scurge, pastrând 1 cana d!3 lichid.
Într-o cratita sau o caserola termorezistenta, se
Încalzeste uleiul la foc potrivit. Se adauga ceapa si
usturoiul si se prajesc 7 minute sau pâna când sunt
fragede. Se adauga ardeii grasi si dovleacul si se
prajesc 4 minute sau pâna când ardeii sunt crocantifragezi.
Se adauga pudra de cacao, zaharul brun,
maghiranul si sarea, amestecând bine.
~ Se adauga fasolea scursa, lichidul pus deoparte,
rosiile si ardeiul chipolte; se pun la fiert. Când dau În
clocot, se face focul mic, se acopera si se fierb 30
de minute ca sa se amestece arome le.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli vegetarian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu ouă ochiuri

Spanac cu ouă ochiuri

Tocăm ceapa şi usturoiul. Fierbem spanacul cam 7-8 minute, îl scurgem bine de apă şi

16 voturi    7 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciocanele de pui cu dovleac si fasole

Ciocanele de pui cu dovleac si fasole

Reteta aceasta am gasit-o in aceasta vara pe un site gastronomic (nu mai stiu exact care :P) si v-o

2 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 cana fasole grasa rosie
  • uscata
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa mare
  • tocata marunt
  • 3 catei de usturoi
  • tocati
  • 1 ardei gras rosu
  • mare
  • taiat În bucatele
  • de 1 cm
  • ardei gras verde
  • mare
  • taiat În bucatele
  • de 1 cm
  • 2 cani bucati (2,5 cm) de dovleac placintar
  • 2 linguri pudra de cacao fara zahar
  • 1 lingura zahar brun deschis
  • 1 lingurita maghiran uscat
  • 1/2 lingurita sare
  • 11/2 cani rosii taiate din conserva
  • 1 ardei chipolte În sos adobo
  • tocat
  • (2 lingurite)

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Varza dulce cu carne de porc la cuptor