autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chilli vegetarian

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
1 cana fasole grasa rosie, uscata, 1 lingura ulei de masline, 1 ceapa mare, tocata marunt, 3 catei de usturoi, tocati, 1 ardei gras rosu, mare, taiat În bucatele, de 1 cm, ardei gras verde, mare, taiat În bucatele, de 1 cm, 2 cani bucati (2,5 cm) de dovleac placintar, 2 linguri pudra de cacao fara zahar, 1 lingura zahar brun deschis, 1 lingurita maghiran uscat, 1/2 lingurita sare, 11/2 cani rosii taiate din conserva, 1 ardei chipolte În sos adobo, tocat, (2 lingurite)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

1 vot

Mod de preparare

Într-o cratita mare, se pun fasolea rosie si apa cât
sa o acopere cu 8 cm; se pune la fiert. Când da in
clocot, se face focul mic, se acopera si se fierbe
2 1/4 - 2 1/2 ore sau pâna când fasolea este fiarta.
Se scurge, pastrând 1 cana d!3 lichid.
Într-o cratita sau o caserola termorezistenta, se
Încalzeste uleiul la foc potrivit. Se adauga ceapa si
usturoiul si se prajesc 7 minute sau pâna când sunt
fragede. Se adauga ardeii grasi si dovleacul si se
prajesc 4 minute sau pâna când ardeii sunt crocantifragezi.
Se adauga pudra de cacao, zaharul brun,
maghiranul si sarea, amestecând bine.
~ Se adauga fasolea scursa, lichidul pus deoparte,
rosiile si ardeiul chipolte; se pun la fiert. Când dau În
clocot, se face focul mic, se acopera si se fierb 30
de minute ca sa se amestece arome le.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli vegetarian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi inabusiti cu friptura de pui

Cartofi inabusiti cu friptura de pui

Cartofi se curata se spala si se tau cubulete mari,iar ceapa se taie pestisor se incalzeste in putin

6 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod

2 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 cana fasole grasa rosie
  • uscata
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa mare
  • tocata marunt
  • 3 catei de usturoi
  • tocati
  • 1 ardei gras rosu
  • mare
  • taiat În bucatele
  • de 1 cm
  • ardei gras verde
  • mare
  • taiat În bucatele
  • de 1 cm
  • 2 cani bucati (2,5 cm) de dovleac placintar
  • 2 linguri pudra de cacao fara zahar
  • 1 lingura zahar brun deschis
  • 1 lingurita maghiran uscat
  • 1/2 lingurita sare
  • 11/2 cani rosii taiate din conserva
  • 1 ardei chipolte În sos adobo
  • tocat
  • (2 lingurite)

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors de dovlecei cu stevie Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cosulete aperitiv de primavara Cosulete aperitiv de primavara

Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm. Se curata ceapa si se taie julien apoi incingem un strop de ulei de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
IAHNIE DE FASOLE