1. Se taie cartofii rondele nu prea groase
2. Se amesteca toate ingredientele pentru marinata intr-un castron mare unde trebuie sa incapa si toate rondelele de cartofi. Daca ati putea sa lasati marinata un pic sa se odihneasca fara cartofi vreo 15 minute ar fi bine.
3. Se pun rondele de cartofi in castron peste marinata. Se amesteca.
4. Se aranjeaza pe tava acoperita de hirtie de copt toate rondele de cartofi marinate pe rinduri. Fiecare rondea o sa se odihneasca pe jumatate din rondeaua de mai inainte si tot asa.
5. Se baga la cuptor la 200 grade C pe etajul din mijlocul cuptorului pentru 40 de minute. Va doresc pofta buna si spor la treaba.
In aceasta reteta nu se foloseste decit f putin ulei in comparatie cu cartofii prajiti clasici.
Este o garnitura deliciosa pentru pui la cuptor, gratare, brunch-uri, petreceri. Simplu de facut,foarte gustosi, veti avea numai laude pentru aceasta garnitura

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii