Intestinul gros de la porc se curata foarte bine, se spala si se freaca cu sare si malai.
Intestinul gros de la porc se curata foarte bine, se spala si se freaca cu sare si malai, apoi iar se spala.
Se pregateste un amestec din crupe (adica pe intelesul tuturor faina de porumb macinata mai mare, orez, ceapa tocata si jumari). Taiem jumarile mai mici, amestecam totul cu piper, condimente de porc, sare dupa gust si umplem acest intestin. In el trebuie sa introducem 60 % amestec si 40 % apa, il legam cu o sfoara la capete si il punem la fiert intr-o oala cu apa. Il intepam cu acul din cand in cand, sa nu se sparga. Se fierbe la foc mic. Cand este fiert, oprim focul si punem chisca intr-o tava unsa cu ulei si o dam la cuptor sa se rumeneasca. Se taie felii mai apoi si se serveste calda, dar se poate servi si rece.
Pofta buna!
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii