Inainte de toate trebuie incalzit cuptorul la 190 de grade.
Amestecam impreuna margarina cu zaharul si adaugam ouale
si esenta de vanilie pina cind este o compozitie uniforma si spumoasa. Adaugam faina si bicarbonatul si amestecam pina cind este ocompozitie impreunata dupa care adaugam ciocolata si iar amestecam putin.
Pe tava intindem o foaie de pergament si pe ea cu doua lingurite mici punem gramajoare din compozitie departate intre ele.Coacem aproximativ 10 minute si le scoatem sa se raceasca.Cind sau racit putin se pot despride de pe tava .Se pot pastra intr-o cutie inchisa ermetic daca reusec sa mai ramaie.Sint foarte gustoase.
In compozitie se mai pot adauga si stafide sau bucatele de nuca.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii