Se amesteca untul, care trebuie sa fie la temperatura camerei cu zaharul pana ce capata o consistenta cremoasa apoi se adauga oul si esenta de vanilie. Se amesteca intre ele ingredientele uscate, faina alba, cea neagra si praful de copt si se amesteca toate in compozitie.
Nucile si alunele le taiem bucati mici si le amestecam in aluat. La sfarsit punem si bucatile de ciocolata. Se gasesc in comert si pungute de chocolate chips insa eu aveam ciocolata in casa asa ca am taiat marunt o ciocolata amaruie si una alba.
Incalzim cuptorul la 220 grade, formam biscuitii, ii punem in tava pe hartie de copt si ii lasam la cuptor cam 15 min. Ii lasam apoi sa se raceasca pe un gratar si pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii