Mai intai incazim cuptorul la 175 grade C,pe baie de abur punem la topit cele ciocolata neagra si cea cu lapte impreuna cu untul.
Intr-un caston batem bine de tot cele 2 oua impreuna cu zaharul, si zaharul vanilat, pana isi dubleaza volumul, ciocolata topita o lasam un pic sa se raceasca (cat sa o simtim un pic calda pe deget) si apoi o adaugam la amestecul de oua.
Obtinem o crema spumoasa si lucioasa la care adaugam faina amestecata cu praful de copt, amestecam totul cu o lingura sau spatula.
Apoi adaugam bobitele de ciocolata, luam cate o lingurita din compozitie si punem pe tava de copt acoperita cu hartie de copt.
Lasam la copt 10-maxim 12 minute si nu deschidem usa cuptorului intre timp!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii