Chutney cu merisoare

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1 ceapa rosie mare, tocata marunt
  • 3 catei de usturoi, toca ti
  • 340 g merisoare proaspete sau congelate
  • 1/2 cana zahar brun deschis Îndesat
  • 1/2 cana cirese uscate
  • 2 lingurite coaja rasa de portocala
  • 1/2 cana suc de portocale
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/8 lingurita enibahar
  • chutney cu merisoare

Mod de preparare

Într-o cratita mare, se incalzeste uleiul la foc

potrivit spre mic. Se adauga ceapa si usturoiul; se

prajesc, amestecând des, 7 minute sau pâna când

ceapa este frageda.

Se adauga merisoarele, zaharul brun, clresele

uscate, coaja si sucul de portocala, piperul, sarea si

enibaharul. Se fierb, amestecând din când in când.

10 minute sau pâna când se umfla merisoarele. Se

raceste la temperatura camerei. Se serveste la

temperatura camerei sau de la frigider.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor