autor:

Vekas

» » Conserve si muraturi

Chutney cu rosii si morcovi

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2006

Ingrediente
(pentru 2 borcane de 4 dl.), 250gr. morcovi,, 250gr. ceapa rosie,, 700gr. rosii,, piper verde(5gr.),, 1 ardei iute-chili-,, 1 ramurica de rozmarin,, 1/2 manunchi de cimbrisor,, 200gr. zahar brun,, 2,5dl. otet de vin alb,, 1 pachetel de Gelfix 3:1

Dificultate: Ridicata Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Rosiile, ceapa si morcovii spalati si curatati se taie cubulete. Ardeiul iute se curata de seminte si se taie marunt. La fel se procedeaza si cu rozmarinul, cimbrisorul, care se taie marunt. Intr-o cratita se pun toate aceste ingrediente ,se adauga zaharul brun,otetul, piperul verde si se amesteca bine.Incorporam Gelfixul si ,timp de 3 min. , fierbem pe foc puternic.Fierbinte se pune in borcane. Este excelent pe linga carnea fripta pe gratar si pe langa friptura rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chutney cu rosii si morcovi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
CONSERVAREA MARARULUI

CONSERVAREA MARARULUI

Mararul se alege, se spala , se lasa sa se scurga de apa, apoi se toaca matunt , se amesteca cu

9 voturi    2 comentarii
15 min
Conserve si muraturi
DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - CONOPIDA SI BROCCOLI

DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - CONOPIDA SI BROCCOLI

Congeland legumele avem avantajul ca le putem pregati mult mai repede si avem tot timpul anului legume

18 voturi    12 comentarii
45 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Cred ca iese tare bun.Dar si eu prefer tot fara Gelfix.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

    Foarte bun preparat!

  • Fara foto

    v magdalena (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

    Felicitari, Maria!Acest chutney este grozav, am mancat la o prietena, l-a facut dupa reteta ta.Este super!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      Interesantareteta. Am sa fac si eu, dar u am sa adaug gel fix si am sa sterilizez pentru siguranta.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      pare ft interesant !

    • Vekas

      Vekas (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      Obisnuiesc sa prepar mai multe feluri de chutney;azi, am cumparat cele necesare pentru chutney cu mere;sunt excelente chiar si cu rasol.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      Trebuie sa fie tare bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Ridicata

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • (pentru 2 borcane de 4 dl.)
  • 250gr. morcovi,
  • 250gr. ceapa rosie,
  • 700gr. rosii,
  • piper verde(5gr.),
  • 1 ardei iute-chili-,
  • 1 ramurica de rozmarin,
  • 1/2 manunchi de cimbrisor,
  • 200gr. zahar brun,
  • 2,5dl. otet de vin alb,
  • 1 pachetel de Gelfix 3:1

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Cred ca iese tare bun.Dar si eu prefer tot fara Gelfix.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Gem fin de caise