autor:

zana b.

» » Conserve si muraturi

Chutney de rosii-4-5 borcane mici

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 august 2009

Ingrediente
1 kg rosii,2 cepe ,1 ardei iute,8 mere,50g stafide,100g zahar,1 lingurita sare, ml otet de vin, cuisoare,6 boabe enibahar,1/2 baton scortisoara

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Rosiile se taie cuburi si se dau in fiert cu ceapa si ardeiul iute ,tocate,merele taiate cuburi,stafidele,zaharul,sarea si otetul.Cuisoarele,enibaharul si scortisoara se asaza intr-un saculet de tifon si se plonjeaza in fiertura de rosii;se fierbe 60 minute.Se scot mirodeniile,se toarna in borcane si se pastreaza cca o luna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chutney de rosii-4-5 borcane mici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Gem de corcoduse

Gem de corcoduse

Acest tip de gem imi aduce adesea aminte de copilarie, de prajiturile, placintele, dulceturile si

1 vot    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - FASOLE VERDE PASTAI

DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - FASOLE VERDE PASTAI

Congeland legumele avem avantajul sa le putem pregati intr-un timp mai scurt,iar prin congelare isi

50 voturi    15 comentarii
40 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

    Mai mult la friptura de porc.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    E interesanta reteta. Dar la ce o folosesti? La sosuri? Sau la friptura? Cred ca merge si la Pizza.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg rosii,2 cepe ,1 ardei iute,8 mere,50g stafide,100g zahar,1 lingurita sare, ml otet de vin, cuisoare,6 boabe enibahar,1/2 baton scortisoara

Raporteaza reteta

zana b. (Chef de cuisine)

Mai mult la friptura de porc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Gem de rosii