Rosiile se taie cuburi si se dau in fiert cu ceapa si ardeiul iute ,tocate,merele taiate cuburi,stafidele,zaharul,sarea si otetul.Cuisoarele,enibaharul si scortisoara se asaza intr-un saculet de tifon si se plonjeaza in fiertura de rosii;se fierbe 60 minute.Se scot mirodeniile,se toarna in borcane si se pastreaza cca o luna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii