Separam oualele.
Separam oualele.
Frecam galbenusul cu zahar, ulei.
Batem albusurile spuma.
Adaugam restul ingredientelor impreuna cu albusul spuma. Rupem ciocolata si punem in compozitie.
Preincalzim cuptorul la 200° C.
Ungem o tava cu unt si punem compozitia, coacem la 180° C, pentru 30-40 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii