autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ciocanele de pui caramelizate cu cimbru

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 18 ciocanele de pui, , 2 linguri unt topit si clarificat, , 3 catei de usturoi, , 1 lingura miere, , 4 crengute de cimbru, , inca 100 g unt, , 1 lingurita sare, , piper.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Puneti untul pe foc impreuna cu 250 ml de zeama concentrata de carne de pasare (Knorr + apa) si lasati sa fiarba incet pana ce scade la jumatate. Curatati usturoiul, tocati-l marunt si alegeti frunzulitele de cimbru. Puneti cele 100 g de unt sa se incinga intr-o cratita si prajiti ciocanelele, pana ce se rumenesc pe toate partile. Faceti focul mai mic, adaugati usturoiul si mierea, turnati deasupra untul fiert cu zeama de carne si amestecati bine. Lasati-le sa se fiarba incet, fara capac, circa 15 minute, pana ce carnea se caramelizeaza si se evapora toata zeama din cratita. Sarati-le, piperati-le, presarati peste ele cimbrul si serviti-le pe un platou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui caramelizate cu cimbru" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Jambon la tava cu cartofi

Jambon la tava cu cartofi

Felia de jambon se condimenteaza si se pune la prajit intreaga intr-o tigaie cu ulei incins. Dupa

19 voturi    16 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Chili con carne

Chili con carne

Dacă folosiţi fasolea roşie gata pregătită la conservă, e chiar foarte bine. Economisiţi timp

11 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 18 ciocanele de pui
  • 2 linguri unt topit si clarificat
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura miere
  • 4 crengute de cimbru
  • inca 100 g unt
  • 1 lingurita sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piept de Pui cu legume