autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ciocanele de pui caramelizate cu cimbru

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 18 ciocanele de pui, , 2 linguri unt topit si clarificat, , 3 catei de usturoi, , 1 lingura miere, , 4 crengute de cimbru, , inca 100 g unt, , 1 lingurita sare, , piper.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Puneti untul pe foc impreuna cu 250 ml de zeama concentrata de carne de pasare (Knorr + apa) si lasati sa fiarba incet pana ce scade la jumatate. Curatati usturoiul, tocati-l marunt si alegeti frunzulitele de cimbru. Puneti cele 100 g de unt sa se incinga intr-o cratita si prajiti ciocanelele, pana ce se rumenesc pe toate partile. Faceti focul mai mic, adaugati usturoiul si mierea, turnati deasupra untul fiert cu zeama de carne si amestecati bine. Lasati-le sa se fiarba incet, fara capac, circa 15 minute, pana ce carnea se caramelizeaza si se evapora toata zeama din cratita. Sarati-le, piperati-le, presarati peste ele cimbrul si serviti-le pe un platou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui caramelizate cu cimbru" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ceafa de porc cu cartofi la cuptor

Ceafa de porc cu cartofi la cuptor

Cartofii curatati se taie in jumatati apoi se feliaza si se aseaza in tava de la aragaz. Ceafa de

33 voturi    5 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Chiftele de pui cu fulgi de porumb

Carnea tocata se pune intr-un castron,punem 1 ou,condimentele,ceapa verde si mararul tocate marunt. Se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 18 ciocanele de pui
  • 2 linguri unt topit si clarificat
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura miere
  • 4 crengute de cimbru
  • inca 100 g unt
  • 1 lingurita sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ficatei in sos de smantana