Ciocanelele de pui se spala,se zvanta(adica se sterg cu hartie de prosop)si se tavalesc prin mustarul amestecat cu faina
Cand uleiul e incins bine se pun la prajit
Sunt delicioase pentru ca ies crocante si nu mai trebuie sa pui alte ingrediente(piper, sare are mustarul)
Se servesc cu diverse garnituri de legume
Optional:se mai pot tavali si prin pesmet

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii