autor:

Gina de Jong

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciocanele de pui cu legume.

Autor: Gina de Jong (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gina de Jong (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2015

Ingrediente
6 ciocanele de pui,, 2 morcovi potriviti,, un ardei gras(nu conteaza culoarea),, Un bostanel verde,, 2-3 fire de ceapa verde,, 200-300gr germeni de soia,, O lingurita pasta de rosii,, 3-4 catei de usturoi,, O lingurita de pasta de ardei iute,, 500ml apa fierbinte,, O lingura de coliandru tocat,, Sare si piper dupa gust,, 100ml ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Toate ingredientele sant puse impreuna deci ne trebuie o tigaie mai inalta.

Punem tigaia la incins cu ulei si pasta de ardei iute.

Apoi adaugam ciocanelele dupa ce au fost bine absorbite de apa cu servet de hartie.

Cand ciocanelele au prins putin de culoare (pe pielita)adaugam pasta de rosii, lasam 2-3 minute apoi adaugam apa si usturoiul taiat cubulete.

Adaugam apoi ardeiul gras, ceapa, morcovul si sarea lasam 20 min. sa fiarba.

Aproape de final (cu 5 minute)cand legumele sant aproape gata adaugam bostanelul germeni de soia si coliandrul tocat.

Dupa ce ati inchis focul gustati din sos, daca este prea iute numai puneti piper,daca va place sosul mai picant adaugati si piperul.

Eu am servit preparatul cu orez simplu.



Sa aveti pofta!







Pentru a iesi sosul mai gros puteti adauga impreuna cu pasta de rosii si o lingura de faina alba.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu legume." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciocanele de pui cu hrisca si legume

Ciocanele de pui cu hrisca si legume

1.Spalati bine ciocanelele de pui,apoi le asezati intr-un castron si le condimentati cu Vegeta.Le

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui cu legume pe disc de fonta cu sos de iaurt si usturoi

Ciocanele de pui cu legume pe disc de fonta cu sos de iaurt si usturoi

Se spala dovleceii, se usuca si se taie rondele pe diagonala. Se spala, se curata de seminte si se

3 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Retete la gratar

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 ciocanele de pui,
  • 2 morcovi potriviti,
  • un ardei gras(nu conteaza culoarea),
  • Un bostanel verde,
  • 2-3 fire de ceapa verde,
  • 200-300gr germeni de soia,
  • O lingurita pasta de rosii,
  • 3-4 catei de usturoi,
  • O lingurita de pasta de ardei iute,
  • 500ml apa fierbinte,
  • O lingura de coliandru tocat,
  • Sare si piper dupa gust,
  • 100ml ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Gina de Jong
Chec rotund (Tulband cake )

Chec rotund (Tulband cake )

Intr-un castron mare (de preferat de plastic sau sticla),se pun ouale intregi cu zaharul,se bat cu

20 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Carne de pui cu sos de ciuperci si orez cu legume

Carne de pui cu sos de ciuperci si orez cu legume

Se prajeste carnea de pui in putin ulei,pana se rumeneste bine ,separat punem o oala cu apa pentru

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dulceata de coacaze rosii

Dulceata de coacaze rosii

In primul rand,fructele trebuie bine spalate cu apa rece si lasate la scurs, apoi pregatim oala(de

42 voturi    4 comentarii
3h 15 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Musaca de dovlecei cu sos de lecio si ceapa