Toate ingredientele sant puse impreuna deci ne trebuie o tigaie mai inalta.
Punem tigaia la incins cu ulei si pasta de ardei iute.
Apoi adaugam ciocanelele dupa ce au fost bine absorbite de apa cu servet de hartie.
Cand ciocanelele au prins putin de culoare (pe pielita)adaugam pasta de rosii, lasam 2-3 minute apoi adaugam apa si usturoiul taiat cubulete.
Adaugam apoi ardeiul gras, ceapa, morcovul si sarea lasam 20 min. sa fiarba.
Aproape de final (cu 5 minute)cand legumele sant aproape gata adaugam bostanelul germeni de soia si coliandrul tocat.
Dupa ce ati inchis focul gustati din sos, daca este prea iute numai puneti piper,daca va place sosul mai picant adaugati si piperul.
Eu am servit preparatul cu orez simplu.
Sa aveti pofta!
Pentru a iesi sosul mai gros puteti adauga impreuna cu pasta de rosii si o lingura de faina alba.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii