Ciocanele de pui cu legume.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Ciocanele de pui cu legume.

Ingrediente

  • 6 ciocanele de pui,
  • 2 morcovi potriviti,
  • un ardei gras(nu conteaza culoarea),
  • Un bostanel verde,
  • 2-3 fire de ceapa verde,
  • 200-300gr germeni de soia,
  • O lingurita pasta de rosii,
  • 3-4 catei de usturoi,
  • O lingurita de pasta de ardei iute,
  • 500ml apa fierbinte,
  • O lingura de coliandru tocat,
  • Sare si piper dupa gust,
  • 100ml ulei.

Mod de preparare

Toate ingredientele sant puse impreuna deci ne trebuie o tigaie mai inalta.

Punem tigaia la incins cu ulei si pasta de ardei iute.

Apoi adaugam ciocanelele dupa ce au fost bine absorbite de apa cu servet de hartie.

Cand ciocanelele au prins putin de culoare (pe pielita)adaugam pasta de rosii, lasam 2-3 minute apoi adaugam apa si usturoiul taiat cubulete.

Adaugam apoi ardeiul gras, ceapa, morcovul si sarea lasam 20 min. sa fiarba.

Aproape de final (cu 5 minute)cand legumele sant aproape gata adaugam bostanelul germeni de soia si coliandrul tocat.

Dupa ce ati inchis focul gustati din sos, daca este prea iute numai puneti piper,daca va place sosul mai picant adaugati si piperul.

Eu am servit preparatul cu orez simplu.

Sa aveti pofta!

Pentru a iesi sosul mai gros puteti adauga impreuna cu pasta de rosii si o lingura de faina alba.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor