autor:

» » Mancaruri cu carne

Ciocanele de Pui cu Sos de Usturoi

Autor: Aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
1 caserola ciocanele de pui, 1 cubulet concentrat de pui Maggi, piper negru macinat, sare daca mai este cazul, 1 capatana usturoi,2-3 linguri ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se curata si si se spala ciocanele.Intr-o tigaie non-stick, se incalzeste uleiul.Cand uleiul este incins se pun ciocaneele, se asezoneaza cu concentratul de pui si piper.Se prajesc usor pe ambele parti.Cand puiul a prins culoare pe ambele parti, se adauga 2 cani de apa calduta, astfel incat puiul sa poata fierbe.In prealabil se curata si se taie usturoil.Cand da primul clocot, se adauga peste pui.
Se lasa la fiert 10-15 minute, pana ce apa scade aproape total.
Sucul ramas va fi un nemaipomenit sos.
Se serveste alaturi de orez fiert sau de piure de cartofi, ori alt fel de garnitura simpla.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de Pui cu Sos de Usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui cu legume pe disc de fonta cu sos de iaurt si usturoi

Ciocanele de pui cu legume pe disc de fonta cu sos de iaurt si usturoi

Se spala dovleceii, se usuca si se taie rondele pe diagonala. Se spala, se curata de seminte si se

3 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Retete la gratar
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1 caserola ciocanele de pui
  • 1 cubulet concentrat de pui Maggi
  • piper negru macinat
  • sare daca mai este cazul
  • 1 capatana usturoi,2-3 linguri ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Un pranz rapid