autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ciocanele de Pui cu Sos de Usturoi

Autor: Aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
1 caserola ciocanele de pui, 1 cubulet concentrat de pui Maggi, piper negru macinat, sare daca mai este cazul, 1 capatana usturoi, linguri ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se curata si si se spala ciocanele.Intr-o tigaie non-stick, se incalzeste uleiul.Cand uleiul este incins se pun ciocaneele, se asezoneaza cu concentratul de pui si piper.Se prajesc usor pe ambele parti.Cand puiul a prins culoare pe ambele parti, se adauga 2 cani de apa calduta, astfel incat puiul sa poata fierbe.In prealabil se curata si se taie usturoil.Cand da primul clocot, se adauga peste pui.
Se lasa la fiert 10-15 minute, pana ce apa scade aproape total.
Sucul ramas va fi un nemaipomenit sos.
Se serveste alaturi de orez fiert sau de piure de cartofi, ori alt fel de garnitura simpla.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de Pui cu Sos de Usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci

Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci

Rulouri: Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa,

10 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de pui cu mamaliguta

Tocanita de pui cu mamaliguta

Ceapa taiata marunt se pune la calit impreuna cu rosiile taiate cubulete, se adauga apoi carnea si

23 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 caserola ciocanele de pui
  • 1 cubulet concentrat de pui Maggi
  • piper negru macinat
  • sare daca mai este cazul
  • 1 capatana usturoi, linguri ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Curcan cu gutui