autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ciocanele de Pui cu Sos de Usturoi

Autor: Aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
1 caserola ciocanele de pui, 1 cubulet concentrat de pui Maggi, piper negru macinat, sare daca mai este cazul, 1 capatana usturoi, linguri ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se curata si si se spala ciocanele.Intr-o tigaie non-stick, se incalzeste uleiul.Cand uleiul este incins se pun ciocaneele, se asezoneaza cu concentratul de pui si piper.Se prajesc usor pe ambele parti.Cand puiul a prins culoare pe ambele parti, se adauga 2 cani de apa calduta, astfel incat puiul sa poata fierbe.In prealabil se curata si se taie usturoil.Cand da primul clocot, se adauga peste pui.
Se lasa la fiert 10-15 minute, pana ce apa scade aproape total.
Sucul ramas va fi un nemaipomenit sos.
Se serveste alaturi de orez fiert sau de piure de cartofi, ori alt fel de garnitura simpla.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de Pui cu Sos de Usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu body piercing de soric la cuptor

Pui cu body piercing de soric la cuptor

Se scoate soricul de pe sunca si se taie fasii lungi subtiri,se gaureste puiul si se introduc fasiile

18 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada de piept de curcan

Rulada de piept de curcan

Reteta este din revista Secretele bucatariei si eu am adaptat-o pentru cantitate mai mare si cu mici

3 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 caserola ciocanele de pui
  • 1 cubulet concentrat de pui Maggi
  • piper negru macinat
  • sare daca mai este cazul
  • 1 capatana usturoi, linguri ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Peste aromatizat