Ciocanele de pui cu spanac

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Ciocanele de pui cu spanac

Ingrediente

  • 6-8 ciocanele de pui
  • 200 g spanac
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • cateva fire de patrunjel
  • 50 ml ulei
  • 1/2 lamaie
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • sare, piper, paprika, condimente pentru pui

Mod de preparare

Intr-o craticioara puneti la prajit ciocanelele de pui condimentate in ulei. Intoarceti-le pe toate partile pana prind putina crusta. Adaugati ceapa, caliti cateva minute apoi ardeiul si rosia si cateva frunze de patrunjel. Adaugati 200 ml apa, putina sare si lasati sa fiarba la foc mic cu capac cam 30-40 minute.

Intr-o tigaie antiaderenta puneti uleiul de masline si frunzele de spanac bine spalate si scurse. Caliti 2-3 minute, puneti putina sare si piper si stropiti cu zeama de lamaie.

Asezati spanacul cu zeama din tigaie in farfurii. Dupa ce s-a fiert carnea, scoateti ciocanelele, infasurati-le la capat cu staniol si asezati-le langa spanac. Puneti deasupra putin sos in care a fiert carnea si decorati cu frunze de patrunjel, feliute de usturoi, ardei, rosie si cate o felie de lamaie. Pudrati cu paprika.

Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Incearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Somonul se condimenteaza cu sare si piper.

Somon cu ciuperci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise