Ingrediente
6 ciocanele de pui, 300 g telina, 1 ardei gras rosu, 1 rosie, 1 ceapa, cateva fire de patrunjel, 4-5 frunze de spanac, 50 ml ulei, 1/2 lamaie, 1 lingurita faina, sare, piper, paprika
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
13 voturi
Mod de preparare
Intr-o craticioara puneti la prajit ciocanelele de pui in ulei. Intoarceti-le pe toate partile pana prind putina crusta. Adaugati ceapa si telina, caliti cateva minute si apoi ardeiul, rosia si cateva frunze de spanac. Adaugati 200 ml apa, putina sare si lasati sa fiarba la foc mic cu capac cam 30-40 minute.
Intre timp pregatiti o tava garnisita cu cateva feliute castravete, lamaie, usturoi si rosie. Dupa ce a fiert bine carnea, desfaceti faina in putina apa si adaugati-o peste mancare. Condimentati cu sare, piper si paprika si lasati sa mai dea cateva clocote.
Asezati pe tava carnea, telina si sosul, garnisiti cu patrunjel si stropiti cu putina zeama de lamaie.
Pofta buna.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 14 august 2009
Multumesc. Mai am. :)
mirey (Chef de cuisine) , 13 august 2009
Gustos preparat!