autor:

Doina  Varga

» » Mancaruri cu carne

Ciocanele de pui cu telina

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
6 ciocanele de pui, 300 g telina, 1 ardei gras rosu, 1 rosie, 1 ceapa, cateva fire de patrunjel, 4-5 frunze de spanac, 50 ml ulei, 1/2 lamaie, 1 lingurita faina, sare, piper, paprika

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

13 voturi

Mod de preparare

Curatati si taiati telina bastonase mai mari. Tocati marunt ceapa, ardeiul si rosia.
Intr-o craticioara puneti la prajit ciocanelele de pui in ulei. Intoarceti-le pe toate partile pana prind putina crusta. Adaugati ceapa si telina, caliti cateva minute si apoi ardeiul, rosia si cateva frunze de spanac. Adaugati 200 ml apa, putina sare si lasati sa fiarba la foc mic cu capac cam 30-40 minute.
Intre timp pregatiti o tava garnisita cu cateva feliute castravete, lamaie, usturoi si rosie. Dupa ce a fiert bine carnea, desfaceti faina in putina apa si adaugati-o peste mancare. Condimentati cu sare, piper si paprika si lasati sa mai dea cateva clocote.
Asezati pe tava carnea, telina si sosul, garnisiti cu patrunjel si stropiti cu putina zeama de lamaie.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu telina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
SARMALUTE IN FOI DE VITA DE VIE

SARMALUTE IN FOI DE VITA DE VIE

Pregatim frunzele de vita de vie asa: intrun cratit punem apa la clocotit si oparim frunzele(se introduc

3 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Chiftelute cu susan, in sos

Chiftelute cu susan, in sos

Intr-un bol mai mărişor, adăugăm, rand pe rand, carnea şi ouăle, verdeţurile tocate mărunt,

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Bun

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Îmi plac mâncărurile cu ţelină. Au un gust deosebit! Foarte bună!

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      Multumesc. Mai am. :)

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Gustos preparat!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

13 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

126 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

Doina Varga (Chef de cuisine)

Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Friptura de pui cu sos de lamaie la dubletta