autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ciocanele la cuptor

Autor: cretu elena (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu elena (Bucatar)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2007

Ingrediente
pulpe de puiulei sare piper condimentebulion 1 capatana usturoi delicat

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

22 voturi

Mod de preparare

Condimentati pulpele cu ingredientele de mai sus,apoi asezati-le in tava dupa care le stropiti cu putin ulei si un strop de apa.Acoperiti tava in totalitate cu staniol si bagati-le la cuptor circa 30 de minute.Intre timp faceti un sos din bulion, apa si usturoi tocat. Scoateti pulpele din cuptor si varsati sosul din bulion peste ele si le mai lasati la cuptor 15 min pana ce prind culoare si se rumenesc, dar fara staniol de data asta. Sunt un deliciu. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele marinate la cuptor

Ciocanele marinate la cuptor

Intr-un bol destul de incapator punem ulei, sare, piper, boia apoi busuioc tocat marunt, la fel si

2 voturi    4 comentarii
12h 50 min
Fripturi
Ciocanele cu cartofi la cuptor

Ciocanele cu cartofi la cuptor

Se spala ciocanelele si se sterg cu un prosop de hartie si se aseaza in tava.Cartofii se curata,se

14 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    culinare , 20 octombrie 2009

    Da....chiar merita !!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

22 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

culinare

Da....chiar merita !!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Porumbei cu arpagic caramelizat