autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ciocanele la cuptor

Autor: cretu elena (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu elena (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2007

Ingrediente
pulpe de puiulei sare piper condimentebulion 1 capatana usturoi delicat

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

22 voturi

Mod de preparare

Condimentati pulpele cu ingredientele de mai sus,apoi asezati-le in tava dupa care le stropiti cu putin ulei si un strop de apa.Acoperiti tava in totalitate cu staniol si bagati-le la cuptor circa 30 de minute.Intre timp faceti un sos din bulion, apa si usturoi tocat. Scoateti pulpele din cuptor si varsati sosul din bulion peste ele si le mai lasati la cuptor 15 min pana ce prind culoare si se rumenesc, dar fara staniol de data asta. Sunt un deliciu. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele marinate la cuptor

Ciocanele marinate la cuptor

Intr-un bol destul de incapator punem ulei, sare, piper, boia apoi busuioc tocat marunt, la fel si

2 voturi    4 comentarii
12h 50 min
Fripturi
Ciocanele cu cartofi la cuptor

Ciocanele cu cartofi la cuptor

Se spala ciocanelele si se sterg cu un prosop de hartie si se aseaza in tava.Cartofii se curata,se

12 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    culinare , 20 octombrie 2009

    Da....chiar merita !!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

22 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

culinare

Da....chiar merita !!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Vita cu sos thai red si orez arlechino