autor:

» » Mancaruri cu carne

Ciocanele la cuptor

Autor: cretu elena (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu elena (Bucatar)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2007

Ingrediente
pulpe de puiulei sare piper condimentebulion 1 capatana usturoi delicat

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

22 voturi

Mod de preparare

Condimentati pulpele cu ingredientele de mai sus,apoi asezati-le in tava dupa care le stropiti cu putin ulei si un strop de apa.Acoperiti tava in totalitate cu staniol si bagati-le la cuptor circa 30 de minute.Intre timp faceti un sos din bulion, apa si usturoi tocat. Scoateti pulpele din cuptor si varsati sosul din bulion peste ele si le mai lasati la cuptor 15 min pana ce prind culoare si se rumenesc, dar fara staniol de data asta. Sunt un deliciu. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele marinate la cuptor

Ciocanele marinate la cuptor

Intr-un bol destul de incapator punem ulei, sare, piper, boia apoi busuioc tocat marunt, la fel si

3 voturi    4 comentarii
12h 50 min
Fripturi
Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • culinare , 20 octombrie 2009

    Da....chiar merita !!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

22 voturi

Ingrediente

  • pulpe de puiulei sare piper condimentebulion 1 capatana usturoi delicat

Raporteaza reteta

culinare

Da....chiar merita !!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui