Condimentati pulpele cu ingredientele de mai sus,apoi asezati-le in tava dupa care le stropiti cu putin ulei si un strop de apa.Acoperiti tava in totalitate cu staniol si bagati-le la cuptor circa 30 de minute.Intre timp faceti un sos din bulion, apa si usturoi tocat. Scoateti pulpele din cuptor si varsati sosul din bulion peste ele si le mai lasati la cuptor 15 min pana ce prind culoare si se rumenesc, dar fara staniol de data asta. Sunt un deliciu. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii