autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Cioccolatina

Autor: Cristina Ionescu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 05 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Ionescu (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 05 decembrie 2008

Ingrediente
4 oua, 200 gr zahar vanilat, 200 gr ciocolata amaruie, 100 gr unt, 2 linguri fana

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

(1) Se amesteca galbenusurile cu zaharul vanilat, iar apoi cu cele 2 linguri de faina.
(2) Se topeste iocolata amaruie impreuna cu untul in bain-marie.
(3) Se bate albusul cu mixerul.

Se uneste (1) cu (2) si in cele din urma cu (3). Se lasa in cuptor la 180° pentru circa 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cioccolatina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite si Pancakes de Ziua Indragostitilor

Clatite si Pancakes de Ziua Indragostitilor

Pentru ca nu puteam lasa asa o zi importanta sa treaca fara sa o punem cumva in evidenta, si pentru

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Clătite cu cremă de ciocolată și căpșuni

Clătite cu cremă de ciocolată și căpșuni

Clătitele acestea sunt pregătite cu noul meu ajutor în bucătărie, aparatul Panini Maker

8 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 gr zahar vanilat
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 100 gr unt
  • 2 linguri fana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

0 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Ciocolată de casă în foi Lica