Blatul se faramiteaza si se adauga atat sirop (preparat din plicul de cappuccino, zahar si apa) pe cat de umed vreti sa ajunga aluatul nou format. Totusi, trebuie sa fie posibil sa formati bilute din el.
Daca va place puteti sa adaugati in pasta si fructe uscate (eu am adaugat merisoare; in cazul stafidelor, cred ca vor trebui lasate la hidratat in alcool cam 20 min).
Se formeaza bilute care apoi se dau prin ciocolata topita si lasata putin la racorit, se aseaza pe hartie de copt si se dau la frigider, unde se tin pana la consumare.
Se pot orna dupa imaginatie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii