Blatul se faramiteaza si se adauga atat sirop (preparat din plicul de cappuccino, zahar si apa) pe cat de umed vreti sa ajunga aluatul nou format. Totusi, trebuie sa fie posibil sa formati bilute din el.
Daca va place puteti sa adaugati in pasta si fructe uscate (eu am adaugat merisoare; in cazul stafidelor, cred ca vor trebui lasate la hidratat in alcool cam 20 min).
Se formeaza bilute care apoi se dau prin ciocolata topita si lasata putin la racorit, se aseaza pe hartie de copt si se dau la frigider, unde se tin pana la consumare.
Se pot orna dupa imaginatie.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii