autor:

crisu17free

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

Ciocolata

Autor: crisu17free (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: crisu17free (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
-100g apa, -100g zahar, -75g cacao, -500g lapte praf, -1 pachet unt, -nuca sau alne, -esente:rom sau vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe zaharul cu apa, apoi se adauga untul si se amesteca pana se topeste. Se adauga laptele si cacaua amestecate in prealabil. Toata compozitia se amesteca repede sa nu se inchege. Nucile se pun la sfarsit. Compozitia se pune intr-o forma si se pune la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort cu ciocolata si mascarpone

Tort cu ciocolata si mascarpone

Incepem prin a pregati mousul de ciocolata deoarece trebuie sa-l punem la frigider sa se raceasca

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tort cu crema de ciocolata

Tort cu crema de ciocolata

Preparare blat Ouale se mixeaza cu zaharul aproximativ 5 minute. Faina se amesteca cu praful de

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • -100g apa
  • -100g zahar
  • -75g cacao
  • -500g lapte praf
  • -1 pachet unt
  • -nuca sau alne
  • -esente:rom sau vanilie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Piersici la cuptor