autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Ciocolata cu pere

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
100g ciocolata mocca,200g ciocolata amaruie 250ml frisca, lichior de cafea ,1para,250ml vin alb, 1baton de scortisoara,1 lingura fistic tocat,menta -decor

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se rup bucati si se topesc cele 2 ciocolate in frisca fierbinte,amestecand.Se inglobeaza apoi lichiorul de cafea.Se lasa sa se raceasca amestecul si se da la frigider cca.6 ore.Se decojeste para,se taie sferturi si se curata de cotor.Se da in fiert vinul impreuna cu batonul de scortisoara.Se asaza inauntru feliile de para si se inabusa cca 5min.Se lasa sa se raceasca in zeama .Se bate cu mixerul compozitia de coicolata.Se spriteaza apoi decorativ in 4 cupe de desert.Se lasa sa se scurga bine feliile de para si se asaza pe crema de ciocolata.Se presara deasupra fistic si frunze proaspete de menta si se orneaza desertul. Se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata cu pere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec cu pere si ciocolata, de post

Chec cu pere si ciocolata, de post

Incalziti cuptorul la 180 grade. Amestecati intr-un vas faina, cacaua si praful de copt. Separat,

6 voturi    1 comentariu
30 min
Retete de post
Tort de pere cu ciocolata

Tort de pere cu ciocolata

Mixam bine ouale intregi cu zaharul adaugandu-l putin cate putin,pana devin o crema spumoasa;Adaugam

2 voturi    9 comentarii
55 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 100g ciocolata mocca,200g ciocolata amaruie 250ml frisca, lichior de cafea ,1para,250ml vin alb
  • 1baton de scortisoara,1 lingura fistic tocat,menta -decor

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Spălăm fructele și le scurgem bine de apă, apoi le punem la fiert cu zahărul, zeama de lămâie și esența de migdale. Lăsăm

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Patratele cu branza si capsuni Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Mincarea de capsuni a Getei