Siropul:
zaharul,otetul si apa se dau la fiert pentru 10 minute din momentul in care incepe sa clocoteasca. Se ia de pe foc. Se adauga untul sau margarina. Dupa ce se topeste, se adauga laptele praf si cacao cernute, se amesteca foarte bine, la final se adauga stafidele, alunele, esenta.
Se intinde pe o coala de celofan.
Se poate obtine ciocolata in doua culori:
Inainte de a adauga cacao,se intinde un strat subtire ce ciocolata apoi se incorporeaza cacao si se intinde urmatorul strat.
Se poate rula, se obtine o rulada de ciocolata in doua culori

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii