autor:

vandas3

» » Dulciuri diverse

Ciocolata de casa

Autor: vandas3 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vandas3 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2009

Ingrediente
-500 g zahar, -150 ml apa, -100 g cacao, -100 g unt, -250 g lapte praf

Dificultate: Redusa Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Zaharul impreuna cu apa se pun pe foc mic.Din momentul in care incepe sa faca basicute de fiert,se tine la foc 3 minute.Se adauga apoi cacaoa cernuta si se mai tine pe foc un minut si jumatate.Se ia de pe foc si se adauga untul.In compozitia fierbinte se toarna laptele praf si se amesteca bine.Compozitia se pune intr-un vas intins uns cu ulei si se da la rece,in frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ciocolată de casă

Ciocolată de casă

Cernem printr-o sită rară cacao-ul și laptele praf. Punem zahărul și apa la fiert, amestecăm

2 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Ciocolata de casa cu nuca

Ciocolata de casa cu nuca

Ciocolata de casa a fost si va ramane unul dintre deserturile noastre preferate, care nu lipsea niciodata

6 voturi    1 comentariu
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustoasa!Eu pun folie ca sa nu se prinda,si mai adaug ciocolata alba topita.

  • anca

    anca (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    E cea mai buna reteta de ciocolata,eu o am cu 500 g lapte si cantitatile tale dublate Stiu ca e buna ! 5*!!

Dificultate

Redusa

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • -500 g zahar
  • -150 ml apa
  • -100 g cacao
  • -100 g unt
  • -250 g lapte praf

Raporteaza reteta

Retete
de vandas3
Pulpe umplute

Pulpe umplute

Se trage pielea de pe pulpe,taindu-se osul dar lasand o bucata mica de os(pentru a se putea apuca,se

12 voturi    1 comentariu
2h
Aperitive cu carne
Rosii umplute cu salata de vinete

Rosii umplute cu salata de vinete

Se aleg rosii mici,se spala,li se taie cate un capacel in partea coditei,li se scoate miezul cu ajutorul

3 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive
Traistute cu ciuperci

Traistute cu ciuperci

Galbenusurile,romul uleiul si 50 ml lapte se amesteca bine intr-o oala,apoi se adauga faina si se

6 voturi    4 comentarii
2h
Aperitive

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!Eu pun folie ca sa nu se prinda,si mai adaug ciocolata alba topita.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor