Reteta postata pe: 10 mai 2009
Ingrediente
-500 g zahar, -150 ml apa, -100 g cacao, -100 g unt, -250 g lapte praf
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Zaharul impreuna cu apa se pun pe foc mic.Din momentul in care incepe sa faca basicute de fiert,se tine la foc 3 minute.Se adauga apoi cacaoa cernuta si se mai tine pe foc un minut si jumatate.Se ia de pe foc si se adauga untul.In compozitia fierbinte se toarna laptele praf si se amesteca bine.Compozitia se pune intr-un vas intins uns cu ulei si se da la rece,in frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cernem printr-o sită rară cacao-ul și laptele praf.
Punem zahărul și apa la fiert, amestecăm
2 voturi
2 comentarii
30 min
Ciocolata de casa a fost si va ramane unul dintre deserturile noastre preferate, care nu lipsea niciodata
6 voturi
1 comentariu
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: mirey