Ciocolata de casa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ciocolata de casa

Ingrediente

  • zahar 400gr
  • apa 125 ml
  • esenta rom
  • 3 linguri cacao
  • lapte praf 500 gr
  • unt 250 gr
  • nuci
  • alune
  • stafide
  • fructe confiate

Mod de preparare

Se fierbe zaharul cu apa,pana se obtine un sirop gros.Se adauga 3 linguri de cacao si untul,se amesteca foarte bine dupa care se adauga esenta de rom si laptele praf.Iar dupa preferinta alune,nuci,stafide sau fructe confiate.Se da la rece in frigider 2 ore se taie patratele sau diferita forme

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise