Sirop: apa,zaharul, otetul,esenta.Fierbi aproximativ 10 minute. Incerci siropul cu picatura pe o lingura de inox ca la dulceata.
Iei siropul de pe foc,adaugi untul, lasi sa se topeasca, incoporezi laptele praf si cacao cernute, nucile sau stafidele daca doresti.Asezi ciocolata intr-o tava acoperita cu celofan. Daca doresti ciocolata in culori, adaugi cacao dupa ce ai intins o parte in compozitie alba.Poti sa si rulezi. Obtii ciocolata rulada.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii