Se prepara pe foc un sirop din 1 kg zahar si 120 ml apa , din momentul fierberiii se lasa 2 minute apoi se da la o parte, vom adauga pachetul de margarina amestecand incontinuu vom adauga in ploaie laptele praf si cacaoa (vom amesteca laptele praf si cacaoa apoi le vom cerne ca sa nu se faca cocoloase). Se toarna compozitia bine omogenizata in forme sau in tava de la cuptor se da la rece pana se intareste. Merita sa o incercati este asa zisa ciocolata ca la mama acasa . Este naturala nu pot spune ca nu ingrasa , dar merita sa va bucurati copii intr-o zi de duminica .
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii