Se prepara pe foc un sirop din 1 kg zahar si 120 ml apa , din momentul fierberiii se lasa 2 minute apoi se da la o parte, vom adauga pachetul de margarina amestecand incontinuu vom adauga in ploaie laptele praf si cacaoa (vom amesteca laptele praf si cacaoa apoi le vom cerne ca sa nu se faca cocoloase). Se toarna compozitia bine omogenizata in forme sau in tava de la cuptor se da la rece pana se intareste. Merita sa o incercati este asa zisa ciocolata ca la mama acasa . Este naturala nu pot spune ca nu ingrasa , dar merita sa va bucurati copii intr-o zi de duminica .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii