Reteta postata pe: 09 iulie 2010
Ingrediente
- 250 gr de lapte praf, - 350 gr de zahăr, - 50 gr de cacao, - 150 gr de stafide, - 150 ml de apă, - 100 gr de unt, - esenţă de rom
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
- punem apa cu zahărul, într-o oală, pe foc , apoi adăugăm cacaoa . Lăsăm să fiarbă câteva minute (în funcţie de cât de tare vrem să ne iasă ciocolata ).
- închidem focul, apoi adăugăm laptele praf şi amestecăm cu o lingură de lemn
- adăugăm untul, stafidele şi esenţa de rom
- amestecăm şi punem compoziţia într-o tavă/formă de chec, tapetată cu foaie de copt
- lăsăm la rece cel puţin 12 ore
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Separat intr-un bol incapator, amestecam foarte bine, laptele praf cu cacaoa si la final cu fulgii.
Ungem
37 voturi
32 comentarii
45 min
Pune laptele la fiert si amesteca cu zaharul pana se topește, apoi adaugă cacao!
O poți pune
2 voturi
0 comentarii
5 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate