- punem apa cu zahărul, într-o oală, pe foc , apoi adăugăm cacaoa . Lăsăm să fiarbă câteva minute (în funcţie de cât de tare vrem să ne iasă ciocolata ).
- închidem focul, apoi adăugăm laptele praf şi amestecăm cu o lingură de lemn
- adăugăm untul, stafidele şi esenţa de rom
- amestecăm şi punem compoziţia într-o tavă/formă de chec, tapetată cu foaie de copt
- lăsăm la rece cel puţin 12 ore
Poftă bună!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii