autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Ciocolata de casa

Autor: iulia pacurar (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iulia pacurar (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 24 noiembrie 2006

Ingrediente
500 gr zahar, 500 gr lapte praf (exclus cel pt sugari), 200 gr unt, 100 gr cacao, 200 ml apa

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

26 voturi

Mod de preparare

Se prepara mai intai un sirop din apa, unt si zahar. Se tine pe foc pana se topeste zaharul. Separat se amesteca laptele praf cu cacaua, apoi se adauga progresiv siropul si se amesteca pana la omogenizare. Nu se mai pune pe foc. Ciocolata se intinde pe o tava unsa cu unt si se lasa la intarit dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Zaharul se pune impreuna cu apa pe foc pana se obtine un sirop.Cacao se amesteca bine cu laptele

4 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Ciocolata de casa cu nuca prajita

Ciocolata de casa cu nuca prajita

Este foarte important sa ne pregatim totul inainte de a incepe prepararea. Asadar, punem zaharul

34 voturi    21 comentarii
25 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Clasica reteta pe care o stiu din copilarie si care este foarte gustoasa!Eu mai topesc un pic de ciocolata alba deasupra pentru efect.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

26 voturi

Ingrediente

  • 500 gr zahar
  • 500 gr lapte praf (exclus cel pt sugari)
  • 200 gr unt
  • 100 gr cacao
  • 200 ml apa

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

Clasica reteta pe care o stiu din copilarie si care este foarte gustoasa!Eu mai topesc un pic de ciocolata alba deasupra pentru efect.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Prajitura After Eight