Se prepara mai intai un sirop din apa, unt si zahar. Se tine pe foc pana se topeste zaharul. Separat se amesteca laptele praf cu cacaua, apoi se adauga progresiv siropul si se amesteca pana la omogenizare. Nu se mai pune pe foc. Ciocolata se intinde pe o tava unsa cu unt si se lasa la intarit dupa preferinta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii