autor:

denisa andreea

» » Dulciuri diverse

Ciocolata de casa

Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 decembrie 2012

Ingrediente
500g zahar,1 pahar apa,jumatate pachet de margarina,5 linguri cacao si 500g lapte praf.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Zaharul se pune la fiert cu apa, iar cand clocoteste se adauga margarina si cacao. Cand e aproape rece se adauga laptele praf si se pune in tava, se lasa sa se intareasca apoi se serveste.( se mai pot pune in ea si stafide, alune, rom, nuci)
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Se fierbe apa cu zaharul pana se leaga siropul. Se trage de-o parte si se adauga untul,pana se topeste,apoi

105 voturi    21 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Rulada de napolitana cu ciocolata de casa

Rulada de napolitana cu ciocolata de casa

Se fierbe apa cu zaharul pana se leaga siropul. Se trage de-o parte si se adauga untul,pana se topeste,apoi

11 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g zahar,1 pahar apa,jumatate pachet de margarina,5 linguri cacao si 500g lapte praf.

Raporteaza reteta

Retete
de denisa andreea
Crema de Vanilie cu Frisca

Crema de Vanilie cu Frisca

Se freaca galbenusurile cu 100 g zahar, se dilueaza cu lapte, apoi se pune pe bain-marie si se bate

15 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă