autor:

Dominte_Cornelia

» » Dulciuri diverse

Ciocolata de casa

Autor: Dominte_Cornelia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Belgia


    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dominte_Cornelia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Belgia


Reteta postata pe: 31 ianuarie 2014

Ingrediente
500 gr de lapte praf,1 pachet de unt, sticluta esenta rom ,500gr zahar tos, 3-4 linguri cacao pulbere, 1 pahar cu apa (200ml)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se pun intr-o craticioara zaharul si apa la foc mic. Din momentul cand incepe sa clocoteasca, se mai lasa 10 minute, apoi se adauga pachetul de unt si se amesteca pana la omogenizare. Dupa ce s-a topit untul, se trage cratita de pe foc si se adauga laptele praf cernut, impreuna cu esenta de rom si cacao. Se amesteca bine cu mixerul pana cand nu mai sunt cocoloase de lapte praf. Pasta obtinuta se pune la racit intr-o tava de cuptor care a fost unsa cu unt. Este delicioasa si cu nuci coapte si zdrobite, puse deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Zaharul se pune impreuna cu apa pe foc pana se obtine un sirop.Cacao se amesteca bine cu laptele

4 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Ciocolata de casa (reteta traditionala)

Ciocolata de casa (reteta traditionala)

Apa impreună cu zahărul se pun la fiert la foc mic circa 10 min până se topeşte zahărul.Tot

63 voturi    17 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500 gr de lapte praf,1 pachet de unt, sticluta esenta rom ,500gr zahar tos
  • 3-4 linguri cacao pulbere
  • 1 pahar cu apa (200ml)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Budinca de tapioca cu lapte de soia
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania