autor:

Dominte_Cornelia

» » Dulciuri diverse

Ciocolata de casa

Autor: Dominte_Cornelia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Belgia


    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dominte_Cornelia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Belgia


Reteta postata pe: 31 ianuarie 2014

Ingrediente
500 gr de lapte praf,1 pachet de unt, sticluta esenta rom ,500gr zahar tos, 3-4 linguri cacao pulbere, 1 pahar cu apa (200ml)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se pun intr-o craticioara zaharul si apa la foc mic. Din momentul cand incepe sa clocoteasca, se mai lasa 10 minute, apoi se adauga pachetul de unt si se amesteca pana la omogenizare. Dupa ce s-a topit untul, se trage cratita de pe foc si se adauga laptele praf cernut, impreuna cu esenta de rom si cacao. Se amesteca bine cu mixerul pana cand nu mai sunt cocoloase de lapte praf. Pasta obtinuta se pune la racit intr-o tava de cuptor care a fost unsa cu unt. Este delicioasa si cu nuci coapte si zdrobite, puse deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada de napolitana cu ciocolata de casa

Rulada de napolitana cu ciocolata de casa

Se fierbe apa cu zaharul pana se leaga siropul. Se trage de-o parte si se adauga untul,pana se topeste,apoi

11 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Ciocolata de casa cu nuci

Ciocolata de casa cu nuci

Apa si zaharul le punem la fiert. Dupa ce a dat in clocot, mai lasam la fiert cateva minute, pana

94 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500 gr de lapte praf,1 pachet de unt, sticluta esenta rom ,500gr zahar tos
  • 3-4 linguri cacao pulbere
  • 1 pahar cu apa (200ml)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Budinca de orez cu lapte, cu mere si scortisoara