autor:

Dominte_Cornelia

» » Dulciuri diverse

Ciocolata de casa

Autor: Dominte_Cornelia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Belgia


    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dominte_Cornelia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Belgia


Reteta postata pe: 31 ianuarie 2014

Ingrediente
500 gr de lapte praf,1 pachet de unt, sticluta esenta rom ,500gr zahar tos, 3-4 linguri cacao pulbere, 1 pahar cu apa (200ml)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se pun intr-o craticioara zaharul si apa la foc mic. Din momentul cand incepe sa clocoteasca, se mai lasa 10 minute, apoi se adauga pachetul de unt si se amesteca pana la omogenizare. Dupa ce s-a topit untul, se trage cratita de pe foc si se adauga laptele praf cernut, impreuna cu esenta de rom si cacao. Se amesteca bine cu mixerul pana cand nu mai sunt cocoloase de lapte praf. Pasta obtinuta se pune la racit intr-o tava de cuptor care a fost unsa cu unt. Este delicioasa si cu nuci coapte si zdrobite, puse deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa ca zaharul se pun pe foc si se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute, pana devine un sirop. Apoi

9 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse
Ciocolată de casă

Ciocolată de casă

Se pune la fiert zahărul cu apa şi se lasă la fiert cât mai mult, până când totul devine de

5 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500 gr de lapte praf,1 pachet de unt, sticluta esenta rom ,500gr zahar tos
  • 3-4 linguri cacao pulbere
  • 1 pahar cu apa (200ml)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Desert racoros din iaurt