Ciocolata de casa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de zahar
  • 50 g cacao
  • o cana de apa
  • ½ kg de lapte praf
  • 100 g unt

Mod de preparare

Zaharul se pune intr-un vas cu apa, pe foc, pana se obtine un sirop. Cacao se amesteca bine cu laptele praf si se adauga peste sirop.

Se pune si untul si se amesteca bine. Compozitia obtinuta se toarna in forme unse in prealabil cu unt.

Dupa ce s-a racit se tine un timp la frigider.

Daca se doreste se poate adauga in compozitie si alune.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise