autor:

FLORINEL

» » Dulciuri diverse

Ciocolata de casa

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
1 kg de zahar, 50 g cacao, o cana de apa, ½ kg de lapte praf, 100 g unt

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Zaharul se pune intr-un vas cu apa, pe foc, pana se obtine un sirop. Cacao se amesteca bine cu laptele praf si se adauga peste sirop.
Se pune si untul si se amesteca bine. Compozitia obtinuta se toarna in forme unse in prealabil cu unt.

Dupa ce s-a racit se tine un timp la frigider.

Daca se doreste se poate adauga in compozitie si alune.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ciocolata de casa (reteta traditionala)

Ciocolata de casa (reteta traditionala)

Apa impreună cu zahărul se pun la fiert la foc mic circa 10 min până se topeşte zahărul.Tot

64 voturi    17 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Ciocolata de casa cu nuca

Ciocolata de casa cu nuca

Ciocolata de casa a fost si va ramane unul dintre deserturile noastre preferate, care nu lipsea niciodata

6 voturi    1 comentariu
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustoasa!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    Ciocolata de casa e mult mai buna si sanatoasa decat cea din comert.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg de zahar
  • 50 g cacao
  • o cana de apa
  • ½ kg de lapte praf
  • 100 g unt

Raporteaza reteta

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Vise de dovleac (Sonhos* de Abóbora)