Ciocolata de casa alba

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 450 grame zahar
  • 10 ml esenta de rom
  • esenta vanilie sau portocala (optional)
  • 170 grame unt
  • 500 grame lapte praf

Mod de preparare

1. Amestecati zaharul cu 150 ml apa intr-o craticioara.Fierbeti compozitia aproximativ 10 minute pana se leaga intr-un sirop cleios.

2. Adaugati untul si luati vasul de pe foc.Amestecati pana se topeste.

3. Puneti intr-un vas laptele praf cu esentele si adaugati incet siropul obtinut anterior.

4. Amestecati energic.

5. Intindeti compozitia intr-o tava unsa cu putin ulei sau pusa hartie de copt

6. Lasati la rece timp de 2-3 ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise