1. Amestecati zaharul cu 150 ml apa intr-o craticioara.Fierbeti compozitia aproximativ 10 minute pana se leaga intr-un sirop cleios.
2. Adaugati untul si luati vasul de pe foc.Amestecati pana se topeste.
3. Puneti intr-un vas laptele praf cu esentele si adaugati incet siropul obtinut anterior.
4. Amestecati energic.
5. Intindeti compozitia intr-o tava unsa cu putin ulei sau pusa hartie de copt
6. Lasati la rece timp de 2-3 ore.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii