1. Amestecati zaharul cu 150 ml apa intr-o craticioara.Fierbeti compozitia aproximativ 10 minute pana se leaga intr-un sirop cleios.
2. Adaugati untul si luati vasul de pe foc.Amestecati pana se topeste.
3. Puneti intr-un vas laptele praf cu esentele si adaugati incet siropul obtinut anterior.
4. Amestecati energic.
5. Intindeti compozitia intr-o tava unsa cu putin ulei sau pusa hartie de copt
6. Lasati la rece timp de 2-3 ore.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii