Laptele praf şi cacaoa se cern într-un castron.
Apa impreuna cu fructoza se pun la fiert într-o cratiţă până se ingroaşă puţin siropul ( de când începe să fiarbă, încă aprox. 10 minute, amestecându-se din când în când). Se stinge focul, se adauga untul, esenţele, şi se toarna în castron, peste lapte şi cacao. Se amentecă bine timp de câteva minute ( va arăta ca şi o cocă de pâine -destul de tare), după care se adaugă nucile, migdalele etc şi se modelează sub formă de baton. Se pune într-o tavă de chec, tapetată cu staniol sau hârtie de copt şi se dă la rece. După aproximativ o oră se poate tăia.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii