1 pachet de lapte praf se imparte in trei castroane.
Primul castron se amesteca laptele praf cu 2,3 linguri cacao +esenta de rom.
Al doilea castron se amesteca laptele praf cu 3 linguri nuca macinata.
Al treilea castron se amesteca laptele praf cu 3 linguri nuca de cocos.
Intr-o craticioara se pune intr-un pahar mic (ca pentru baut tiuca) 30 ml apa cu 5 linguri de zahar si se da in clocot.Se dauga un sfert de margarina Unirea,pana se topeste si se pune primul castron cu laptele praf amestecat cu 2,3 linguri cacao si cu esenta de rom.(se mai adauga lapte praf daca este moale),
La fel si cu celelalte castroane,aceeasi apa si 5 linguri de zahar.
Folia pe masa se da cu margarina,si se pune prima compozitie,cea cu cacao,apoi deasupra a doua compozitie,cea cu nuca si ultima cea de a treia compozitie ,cea cu nuca de cocos.Compozitia trebuie sa fie moale ca o plastelina si se intinde rece.Se impatureste bine si se pune la congelator cam 2 ore dupa care in frigider.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii