1 pachet de lapte praf se imparte in trei castroane.
Primul castron se amesteca laptele praf cu 2,3 linguri cacao +esenta de rom.
Al doilea castron se amesteca laptele praf cu 3 linguri nuca macinata.
Al treilea castron se amesteca laptele praf cu 3 linguri nuca de cocos.
Intr-o craticioara se pune intr-un pahar mic (ca pentru baut tiuca) 30 ml apa cu 5 linguri de zahar si se da in clocot.Se dauga un sfert de margarina Unirea,pana se topeste si se pune primul castron cu laptele praf amestecat cu 2,3 linguri cacao si cu esenta de rom.(se mai adauga lapte praf daca este moale),
La fel si cu celelalte castroane,aceeasi apa si 5 linguri de zahar.
Folia pe masa se da cu margarina,si se pune prima compozitie,cea cu cacao,apoi deasupra a doua compozitie,cea cu nuca si ultima cea de a treia compozitie ,cea cu nuca de cocos.Compozitia trebuie sa fie moale ca o plastelina si se intinde rece.Se impatureste bine si se pune la congelator cam 2 ore dupa care in frigider.
Pofta buna!
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii