1. Se pune ciocolata intr-un bol. Se pune in cuptorul cu microunde la temperatura scazuta timp de 2-3 minute sau pana cand se topeste.
2. Se incalzeste laptele intr-o oala pe aragaz.
3. Se adauga putin lapte cald peste ciocolata topita si se amesteca. Se adauga amestecul peste restul de lapte din oala.
4. Se adauga un praf de scortisoara si se da in clocot.
5. Se ia oala de pe aragaz si se bate cu grija laptele cald cu ciocolata cu telul sau cu mixerul pana cand face spuma si are clabuci la suprafata.
6. Se toarna ciocolata calda in cesti si se adauga zahar dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii