Se pun la foc in cratita, margarina si cacao,l aptele si zaharul, se incorporeaza ciocolata cand e calda compozitia (asta este sosul).
Se freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga faina si praful de copt stins, putin din sos dar sa fie un pic racit, la urma se adauga albusurile batute spuma si sa pun in tava(yena) unsa cu unt sau margarina si tapetata cu cacao, 30 minute la 180. Se scoate din cuptor se lasa la racit si se toarna sosul, se serveste rece, e delicioasa pt cine prefera ciocolata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii