Se pun la foc in cratita, margarina si cacao,l aptele si zaharul, se incorporeaza ciocolata cand e calda compozitia (asta este sosul).
Se freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga faina si praful de copt stins, putin din sos dar sa fie un pic racit, la urma se adauga albusurile batute spuma si sa pun in tava(yena) unsa cu unt sau margarina si tapetata cu cacao, 30 minute la 180. Se scoate din cuptor se lasa la racit si se toarna sosul, se serveste rece, e delicioasa pt cine prefera ciocolata.
Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.
Pudra de rosiiPlacinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...
Placinta frageda cu dovleac si nucaPentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta
Comentarii