Se pun la foc in cratita, margarina si cacao,l aptele si zaharul, se incorporeaza ciocolata cand e calda compozitia (asta este sosul).
Se freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga faina si praful de copt stins, putin din sos dar sa fie un pic racit, la urma se adauga albusurile batute spuma si sa pun in tava(yena) unsa cu unt sau margarina si tapetata cu cacao, 30 minute la 180. Se scoate din cuptor se lasa la racit si se toarna sosul, se serveste rece, e delicioasa pt cine prefera ciocolata.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii