Ciocolatoasa cu cirese

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciocolatoasa cu cirese

Ingrediente

  • 8oua
  • 15 linguri de zahar
  • 250 g unt
  • 8 linguri faina
  • 500g cirese fara samburi
  • 4 linguri cacao
  • 1 pliculet praf de copt
  • esenta de rom
  • 1 praf de sare

Mod de preparare

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul, pana se topeste, apoi adaugam untul topit si esenta de rom, amestecand pana la omogenizare. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cele 4 liguri de cacao. Omogenizam.

Adaugam si spuma de albus, amestecand cu grija. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie pergament. Deasupra, adaugam ciresele curatate de samburi si tavalite printr-un strat fin de faina. Dam la copt 30 de minuute, la 200 g Celsius.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi