Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul, pana se topeste, apoi adaugam untul topit si esenta de rom, amestecand pana la omogenizare. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cele 4 liguri de cacao. Omogenizam.
Adaugam si spuma de albus, amestecand cu grija. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie pergament. Deasupra, adaugam ciresele curatate de samburi si tavalite printr-un strat fin de faina. Dam la copt 30 de minuute, la 200 g Celsius.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii