Ciolan afumat cu usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr ciolan afumat dezosat
  • 1 capatana de usturoi
  • 30 ml ulei
  • 50 gr sos pesto
  • 1/2legatura de marar
  • 2 foi de dafin
  • 20 gr sare
  • 2 gr boabe de piper
  • 2 gr boia

Mod de preparare

Ciolanul se fierbe cu putina sare, foile de dafin, boabele de piper si 2-3 catei de usturoi.

Restul de usturoi se face mujdei la care se adauga boiaua. Dupa ce a fiert ciolanul, se taie feli, iar jumatate din ciolan se ung cu sosul pesto. Se acopera cu restul feliilor si se da la cuptor 10 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise