Reteta postata pe: 11 ianuarie 2011
Ingrediente
un ciolan afumat in casa (adus de la Varatec), 1l vin alb, 4 foi de dafin, o lingurita piper boabe, jum.lingurita boabe coriandru, 6 cuisoare, cimbru,busuioc si tarhon macinat
Dificultate: Redusa | Timp: 3h
Mod de preparare
Ciolanul se portioneaza dupa caz, se razuie un pic cu cutitul ,se spala bine si se aseaza intr-o oala.Se toarna vinul,se completeaza cu apa pana este acoperit complet,se adauga condimentele si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic.
Cand este fiert foarte bine se lasa la racit ,dupa care se dezoseaza si se serveste alaturi de garnitura si muraturile preferate.
Eu am pregatit un piure de cartofi in care am adaugat la sfarsit nucsoara si o mancarica de ardei capia copti .
http://www.gustos.ro/retete-culinare/piure-de-cartofi-7.html
http://www.gustos.ro/retete-culinare/mancare-de-ardei-capia-copti.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara si mancare de ardei capia copti" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2011
Va multumesc mult...
marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2011
eu sint o pofticioasa care am dat peste reteta asta pe care am sa o visez pina vin in tara in vacanta...................................
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2011
Ce delicatesa ne-ai pregatit aici !*****
valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2011
Multumesc mult si sper sa nu se intample asa ceva Mimi...
mimi (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2011
Parerea mea e ca daca da un pofticios peste reteta asta si nu are la indemana cele necesare .......e jar....bravo si repet afumatura aceea e super si combinatia e una fericita..
valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2011
Multumesc mult...O sa-ti placa cu siguranta...
mihai (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2011
Delicioasa reteta!***** Am salvato
valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2011
Multumesc mult...
Lia Maria (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2011
Cred ca ciolanul astfel fiert, are un gust minunat. Am sa incerc reteta, imi place. Felicitari !*****
Luana (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2011
O reteta minunata si o combinatie pe masura.*****