autor:

valentina ionita

» » Mancaruri cu carne

Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara si mancare de ardei capia copti

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 ianuarie 2011

Ingrediente
un ciolan afumat in casa (adus de la Varatec), 1l vin alb, 4 foi de dafin, o lingurita piper boabe, jum.lingurita boabe coriandru, 6 cuisoare, cimbru,busuioc si tarhon macinat

Dificultate: Redusa Timp: 3h

11 voturi

Mod de preparare

Ciolanul se portioneaza dupa caz, se razuie un pic cu cutitul ,se spala bine si se aseaza intr-o oala.Se toarna vinul,se completeaza cu apa pana este acoperit complet,se adauga condimentele si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic.
Cand este fiert foarte bine se lasa la racit ,dupa care se dezoseaza si se serveste alaturi de garnitura si muraturile preferate.

Eu am pregatit un piure de cartofi in care am adaugat la sfarsit nucsoara si o mancarica de ardei capia copti .
http://www.gustos.ro/retete-culinare/piure-de-cartofi-7.html
http://www.gustos.ro/retete-culinare/mancare-de-ardei-capia-copti.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara si mancare de ardei capia copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci

Pui cu ciuperci

Se portioneaza carnea de pui, se condimenteaza si dupa 10 minute se pune la prajit in ulei, intorcandu-se

25 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui in vin fiert à la Delad

Pui in vin fiert à la Delad

se indeparteaza pielea de pe carnea de pui (cui ii place nu are decat sa il lase cu piele) ! Se prepara

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Multumesc mult...

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Asta da ciolan !!!!!!!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 iulie 2011

    O reteta foarte aromata, delicioasa.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2011

      Va multumesc mult...

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2011

      eu sint o pofticioasa care am dat peste reteta asta pe care am sa o visez pina vin in tara in vacanta...................................

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2011

      Ce delicatesa ne-ai pregatit aici !*****

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2011

      Multumesc mult si sper sa nu se intample asa ceva Mimi...

    • mimi

      mimi (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2011

      Parerea mea e ca daca da un pofticios peste reteta asta si nu are la indemana cele necesare .......e jar....bravo si repet afumatura aceea e super si combinatia e una fericita..

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2011

      Multumesc mult...O sa-ti placa cu siguranta...

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2011

      Delicioasa reteta!***** Am salvato

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2011

      Multumesc mult...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2011

      Cred ca ciolanul astfel fiert, are un gust minunat. Am sa incerc reteta, imi place. Felicitari !*****

    • Luana

      Luana (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2011

      O reteta minunata si o combinatie pe masura.*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

3h

11 voturi

Ingrediente

  • un ciolan afumat in casa (adus de la Varatec)
  • 1l vin alb
  • 4 foi de dafin
  • o lingurita piper boabe
  • jum.lingurita boabe coriandru
  • 6 cuisoare
  • cimbru,busuioc si tarhon macinat

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

50 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

76 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rol de curcan impachetat