autor:

valentina ionita

» » Mancaruri cu carne

Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara si mancare de ardei capia copti

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 ianuarie 2011

Ingrediente
un ciolan afumat in casa (adus de la Varatec), 1l vin alb, 4 foi de dafin, o lingurita piper boabe, jum.lingurita boabe coriandru, 6 cuisoare, cimbru,busuioc si tarhon macinat

Dificultate: Redusa Timp: 3h

11 voturi

Mod de preparare

Ciolanul se portioneaza dupa caz, se razuie un pic cu cutitul ,se spala bine si se aseaza intr-o oala.Se toarna vinul,se completeaza cu apa pana este acoperit complet,se adauga condimentele si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic.
Cand este fiert foarte bine se lasa la racit ,dupa care se dezoseaza si se serveste alaturi de garnitura si muraturile preferate.

Eu am pregatit un piure de cartofi in care am adaugat la sfarsit nucsoara si o mancarica de ardei capia copti .
http://www.gustos.ro/retete-culinare/piure-de-cartofi-7.html
http://www.gustos.ro/retete-culinare/mancare-de-ardei-capia-copti.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara si mancare de ardei capia copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Foietaj cu carne

Foietaj cu carne

Foietajul trebuie sa fie complet decongelat. Curatam si spalam legumele si le taiem bucati mai mici.

43 voturi    22 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Sarmale cu varza proaspata(la pachet)

Sarmale cu varza proaspata(la pachet)

Intrun vas, punem carnea tocata, adaugam oul, orezul bine spalat si scurs de apa, ceapa si cartoful

13 voturi    14 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Multumesc mult...

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Asta da ciolan !!!!!!!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 iulie 2011

    O reteta foarte aromata, delicioasa.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2011

      Va multumesc mult...

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2011

      eu sint o pofticioasa care am dat peste reteta asta pe care am sa o visez pina vin in tara in vacanta...................................

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2011

      Ce delicatesa ne-ai pregatit aici !*****

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2011

      Multumesc mult si sper sa nu se intample asa ceva Mimi...

    • mimi

      mimi (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2011

      Parerea mea e ca daca da un pofticios peste reteta asta si nu are la indemana cele necesare .......e jar....bravo si repet afumatura aceea e super si combinatia e una fericita..

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2011

      Multumesc mult...O sa-ti placa cu siguranta...

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2011

      Delicioasa reteta!***** Am salvato

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2011

      Multumesc mult...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2011

      Cred ca ciolanul astfel fiert, are un gust minunat. Am sa incerc reteta, imi place. Felicitari !*****

    • Luana

      Luana (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2011

      O reteta minunata si o combinatie pe masura.*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

3h

11 voturi

Ingrediente

  • un ciolan afumat in casa (adus de la Varatec)
  • 1l vin alb
  • 4 foi de dafin
  • o lingurita piper boabe
  • jum.lingurita boabe coriandru
  • 6 cuisoare
  • cimbru,busuioc si tarhon macinat

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de neuitat