autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ciolan cu bere

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
1-2 ciolan crud de porc(partea mai carnoasa), 7-8 cepe, 3-4 catei usturoi, cca. 1.5 l supa de carne, sare, piper macinat, 5-6 linguri untura, 1 sticla bere blonda (0.5 l)

Dificultate: Redusa Timp: 3h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Ciolanul curatat se sareaza si pipereaza din abundenta si se prajeste pe toate partile in untura. Se scot separat ciolanel si se pune in vasul in care s-a prajit ceapa taiata in 4 si usturoiul taiat si el la calit 3-4 minute.

Se aseaza peste ceapa din nou ciolanele prajite, se toarna peste berea si supa de carne atat cat sa fie ciolanele acoperite ,se acopera vasul cu un capac si se da la cuptor unde se lasa la prajit cca. 2-3 ore. Cam dupa o ora se verifica ciolanul si se intoarce. Daca mai e nevoie se mai poate adauga supa sau apa.

Este gata facut cand furculita patrunde usor in ciolan. Se lasa in ultimele 10 minute descoperit in cuptor.

Se serveste cu pireu de cartofi , sau cartofi natur impreuna, si cu muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan cu bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciolan afumat fiert in bere

Ciolan afumat fiert in bere

Intr-o oala cu apa fierbinte oparim 40-50 minute ciolanul. Aruncam prima apa in care a fiert ciolanul

5 voturi    3 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Porc cu cinci legume

Porc cu cinci legume

Intr-un wok punem uleiul la incins, cand este incins punem carnea si o lasam cateva minute apoi adaugam

5 voturi    6 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1-2 ciolan crud de porc(partea mai carnoasa)
  • 7-8 cepe
  • 3-4 catei usturoi
  • cca. 1.5 l supa de carne
  • sare
  • piper macinat
  • 5-6 linguri untura
  • 1 sticla bere blonda (0.5 l)

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Pui la tigaie cu rosii si usturoi