autor:

» » Mancaruri cu carne

Ciolan in Manta cu Bere

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
1 buc ciolan mare de porc, 1 capatana usturoi, 2 catei usturoi, piper boabe, 2 foi dafin, 200 ml bere, 8 linguri faina, 2 oua, sare,, delikat, ulei ptr prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Ciolanul se pune la fiert in Kukta (oala cu presiune) impreuna cu 1 capatana usturoi, 2 foi dafin, 1/2 lingura sare si piper boabe si se fierbe timp de 40 minute ( pana se desface de pe os ). Se scoate si se lasa la racit. Se dezoseaza, se taie fasii.

Pregatim aluatul in care tavalim bucatile de ciolan in felul urmator: intr-un vas pisam 2 catei usturoi, punem 2 oua si le batem bine apoi adaugam 200 ml bere si 8 linguri mari de faina. Se amesteca bine pana obtinem un aluat mai gros ca de clatite. Prin acest aluat tavalim bucatile de ciolan si le prajim in ulei abundent.

Se servesc alaturi de orez, pireu de cartofi cu sos de maioneza fiarta, sau sos tartar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan in Manta cu Bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 buc ciolan mare de porc
  • 1 capatana usturoi
  • 2 catei usturoi
  • piper boabe
  • 2 foi dafin
  • 200 ml bere
  • 8 linguri faina
  • 2 oua
  • sare,
  • delikat
  • ulei ptr prajit

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Carne de porc cu legume la cuptor