Ciolanul se pune la fiert in Kukta (oala cu presiune) impreuna cu 1 capatana usturoi, 2 foi dafin, 1/2 lingura sare si piper boabe si se fierbe timp de 40 minute ( pana se desface de pe os ). Se scoate si se lasa la racit. Se dezoseaza, se taie fasii.
Pregatim aluatul in care tavalim bucatile de ciolan in felul urmator: intr-un vas pisam 2 catei usturoi, punem 2 oua si le batem bine apoi adaugam 200 ml bere si 8 linguri mari de faina. Se amesteca bine pana obtinem un aluat mai gros ca de clatite. Prin acest aluat tavalim bucatile de ciolan si le prajim in ulei abundent.
Se servesc alaturi de orez, pireu de cartofi cu sos de maioneza fiarta, sau sos tartar.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii