autor:

murigneau

» » Mancaruri cu carne

Ciolan la cuptor cu garnitura

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 aprilie 2009

Ingrediente
- un ciolan ciolan afumat cu os (sau fara os) (1 kg), - o varza medie (1kg), - cartofi (0,5 kg), - rosii in bulion (1 cutie), - 1 lingurita de vegeta, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se alege ciolanul afumat cu os sau fara os, dar sa fie frumos! Ciolanul se fierbe separat circa 1/2 ora (depinde de consistenta lui) pana carnea incepe sa se desprinda de pe os si este frageda.

Varza taiata marunt se caleste apoi la foc potrivit putin cate putin pana se inmoaie avand grija sa nu se lege de fundul ceaunului. Se adauga putina fiertura de la ciolan si se condimenteaza dupa gust. Cartofii se taie in patru si se fierb putin.

Cand este gata se "cladesc" varza calita si cartofii peste ciolan si se adauga zeama in care a fiert acesta. Pe deasupra se pun rosiile intregi si sosul de rosii dupa gust.

Se introduc la cuptor la o temperatura de 40-45 grade.

Se lasa la cuptor 30 de minute, se verifica si se scoate dupa ce scade zeama in care a fiert si ciolanul se poate strapunge usor cu furculita.

Ciolanul se taie felii de pe os (sau intreg) si se serveste cu garnitura de varza si cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan la cuptor cu garnitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Puiul il spalam bine si indepartam tot puful de pe el. Curatam usturoiul si il pisam. Ceapa verde

17 voturi    17 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Placinta cu pui, smantana si foietaj

Placinta cu pui, smantana si foietaj

Foietajul il scoatem la dezghetat. Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu un servetel si il taiem

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    Bun de tot!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    Foarte bun!

  • Fara foto

    claudya , 19 ianuarie 2010

    yam....ce bine arata!!! vreau si eu putin...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      O bunatate...

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

      arata foarte bine!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

      Mmmm......ce bunatate.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

      ft bun si frumos prezentat1

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

      Hmmm,ce bunatate , ce bine arata!!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Super! Bun,bun.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 16 iulie 2009

      Arata perfect ! Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • - un ciolan ciolan afumat cu os (sau fara os) (1 kg)
  • - o varza medie (1kg)
  • - cartofi (0,5 kg)
  • - rosii in bulion (1 cutie)
  • - 1 lingurita de vegeta
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de murigneau
Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Se adauga apoi vegeta, sare,

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada din fleica de porc

Rulada din fleica de porc

Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne. Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata a la Sic

Varza cu costita afumata a la Sic

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se

24 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Bun de tot!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Mousaka